Nalewarki
Bag-in-Box

aseptyczne

Maszyny aseptyczne przeznaczone do pakowania produktów w niskiej temperaturze w worki bag-in-box wyjałowione promieniami Gamma. Pakowanie aseptyczne dzięki procesowi sterylizacji worków w szczelnej komorze parę lub kwasem nadoctowym zabezpieczają produkt pod kątem mikrobiologicznym w momencie rozlewu w opakowanie bag-in-box.

Typy maszyn:

Rodzaje produktów:

  • woda
  • wino
  • soki
  • oleje
  • oliwy
  • mleko
  • masy jajowe
  • śmietana
  • płynne masy lodowe
  • inne produkty płynne
  • inne produkty półpłynne

 

Rodzaje zaworów:

  • vitop
  • screw cap
  • yllow purning cap
  • caps
  • elpo
  • inne

 

Rodzaje opakowań:

  • bag-in-box  (2-25)

 

Temperatura produktu:

  • 5°C – 20°C

Produkty powiązane:

WordPress PopUp Plugin