Nalewarki
Bag-in-Box
automatyczne
Maszyny automatyczne przeznaczone do zakładów produkcyjnych o ciągłe 24h pracy lub do zakładów o dużej wydajności produkcyjnej. Urządzenia są w pełni zautomatyzowane od momentu podłączenia pierwszego worka z taśmy ( web ) cały proces produkcyjny odbywa się automatycznie. Urządzenia mogą być wyposażone w dodatkowe systemy pod indywidualne potrzeby klienta jak: laminarny przepływ powietrza, wtrysk nadtlenku azotu inne.
Typy maszyn:
Rodzaje produktów:
- woda
- wino
- soki
- oleje
- oliwy
- mleko
- masy jajowe
- śmietana
- płynne masy lodowe
- inne produkty płynne
- inne produkty półpłynne
Rodzaje zaworów:
- vitop
- screw cap
- yllow purning cap
- caps
- elpo
- inne
Rodzaje opakowań:
- bag-in-box (2-25l)
- super pouch (1,5-5l)
Temperatura produktu:
- 15°C – 85°C